Chemical Guys Leather Conditioner

За нас

Chemical Guys

Световен доставчик предлагащ голяма гама от висококачествени продукти за грижа за автомобила, които са изпитани в пълна степен, за да задоволят нуждите на автомобилните детайлъри ентусиасти, както и изискванията на професионалистите. Те не спестяват никакви разходи, за да Ви предоставят най-иновативните решения, като по този начин продуктите им дават изключителни резултати и удовлетворение. Тяхната мисия е да доставят най-високо технологичните продукти на изключително конкурентни цени.

Популярност

Образователната платформа на Chemical Guys наречена Smart Detailing University, помага да се образоват ентусиасти, детайлъри и собственици на автоцентрове по целия свят. Техните познания в областта за грижа за автомобила се споделят и в множеството им клипове, които можете да откриете в интернет. Chemical Guys е изборът на много ентусиасти, фирми за ОЕМ (оригинално оборудване), автокъщи и професионални детайлинг центрове по света.

Доказано качество

Chemical Guys e резултат от истинска страст и се основава на дългогодишен опит в индустрията за професионалният детайлинг на автомобили. Всеки един елемент в тяхната гама отговаря на тяхната мисия, а именно да доставят най-добрия продукт по отношение на качество, издръжливост и лекота на използване. Всички продукти са щателно тествани от учените в собствената им лаборатория, както и от професионалисти в бранша, преди те да достигнат до пазара, за да гарантират на вас, потребителите, доказани резултати и неоспоримо качество!

Ние гарантираме!

Постоянни наличности

Големи складови наличности и възможността да закупите желаният продукт по всяко време. Ние се стремим да поддържаме цялата гама продукти на Chemical Guys, за да може вие да се докоснете до всеки един.

Бърза доставка

Доставка до всяка точка в България в рамките на 3 работни дни. Еконт ще ви достави всяка ваша поръчка на следващия работен ден от изпращането. Изключение са населените места, които са по график.

Винаги информирани

С e-mail или SMS известие винаги знаете къде е пратката, офисът или куриерът, който се грижи за вас. Директно през e-mail и само с един клик можете да промените всяко условие на доставката преди получаването на пратката.

Chemical Guys Products Range
280
Вида продукти в наличност
21
Продуктови категории
13109
Изпратени поръчки
6900
Регистрирани клиенти

Другите за нас

Profile picture
Филип Маринов

Може да се каже, че съм заклет фен на марката, а техните продукти за кожа са просто ненадминати и оставят автентичен аромат на кожа.

Profile picture
Ваня Павлова

Разтоварвам се, когато полагам грижи за колата си, а с продуктите на Chemical Guys нещата се получават винаги страхотно и бързо.

Profile picture
Симеон Ангелов

Chemical Guys са просто уникални! Лесни за употреба препарати с отличен ефект и голяма дълготрайност, а микрофибъра им е ненормален.

0
    0
    Количка