Chemical Guys

Chemical Guys and Detail Garage

Chemical Guys е световен доставчик на най-висококачествените препарати за грижа за автомобила. Те предлагат аксесоари за автомивки, продукти за полиране, подложки, машини и най-важното, знание. Chemical Guys си е създала име в индустрията за грижа за автомобила, като фирмата чиито екипи от опитни професионалисти са в постоянно сътрудничество с крайните потребители. Съобразявайки се с техните изисквания развиват постоянно своите формули и създават все по-нови и осъвременени продукти, изпреварващи конкуренцията си.

Точно поради тези причини те имат изключително богата гама от продукти, като са една от компаниите с най-голямо разнообразие в световен мащаб. Тяхната образователна платформа Smart Detailing University, помага да се образоват ентусиасти, детайлъри и собственици на автоцентрове по целия свят. Техните познания в областта за грижа за автомобила се споделят и в множеството им клипове, които можете да откриете.

Chemical Guys е изборът на много ентусиасти, фирми за ОЕМ(оригинално оборудване), автокъщи и професионални детайлинг центрове по света! Полезни съвети за ползването на продуктите им ще откриете в мнения споделени в Detailing Forum – Всичко за детайлинга и автокозметиката! Chemical Guys са нещо повече от марка, това е начин на живот с фенове по целият свят.

Водени от приключенията, страстта към блясъка и любов към шофирането, ние приветстваме всички, които споделят тази страст, да станат част от нашето семейство! Разгледайте Магазина

 

Показване на 1–16 от 304 резултата

0
    0
    Количка