Желаем Ви весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!
Наближават едни от най-чаканите празници през годината, Коледа и Нова Година!

Въпреки кризата с COVID-19, която не можем да премълчим, се надяваме всички Вие настоящи и бъдещи клиенти и изобщо хора да прекарате едни незабравими празнични дни заедно с най-близките си хора!


Въпреки тежките времена за всеки един бизнес и индустрия, нашият магазин, който стартира съвсем скоро се радва на изключителен интерес, за което най-сърдечно благодарим на всички. Както казваме Chemical Guys са нещо повече от марка, това е начин на живот с фенове по целият свят. Оказва се, че и в България феновете на марката и хората държащи на висококачествената автокозметика са също много.

Желаем Ви весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

Скоро пристигна и една доста голяма пратка от Chemical Guys USA, с която запълнихме липсите, добавили с сме и нови продукти и сме заредили склада до пръсване. Покрай празничните дни осъзнаваме, че не на всеки му е до детайлинг на автомобила, а по-скоро мисли какво да сложи на трапезата и с какви подаръци да зарадва своите близки. Има и истински маниаци, които обичат колата да им е винаги лъскава и студа или празниците не ги спират, адмирации за тях. Публикацията ни не цели да рекламира и не изисква покупка, та е в знак на благодарност към всички вас, които се довериха на нашият онлайн магазин и станаха наши верни клиенти.

Желаем Ви весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!
Желаем Ви весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

Желаем Ви весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници! Коледа е много повече от подаряването на подаръци! Тя е в даряването на щастие и любов за всички! Нека вашата Коледа бъде магическа, значима и красива, снежна и споделена с най-обичаните от вас хора! Бъдете здрави, щастливи и имайте много късмет през предстоящата 2022 година!

Полезни съвети за ползването на продуктите ще откриете в мнения от Detailing Forum. Вижте всички продукти в Магазина.

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаОбратно в магазина