Нова доставка от Chemical Guys USA
Искаме да споделим с вас новината за новата ни доставка от бранда, която пристигна в петък - 28.02.2022г. Хубавата новина е, че успяхме да подредим всичко в склада и да качим наличностите в сайта.

Лошата новина е, че въпреки поръчаните от нас продукти не всичко пристигна в заявените от нас количества, но имаме обещанието, че в следващата доставка от USA ще имаме всичко в големи обеми. Липсват няколко основни и търсени от вас продукти, но...

Нова доставка от USA през февруари

Оказва се, че заради COVID-19 кризата и на Chemical Guys им липсват основни суровини за част от техните продукти. Някой заради проблемите с транспорта, други поради изобщо липса на суровини към момента. Следващата доставка очакваме в средата на март месец, когато определено ще се наложи да вдигнем и цените, тъй като и тази доставка пристигна по новата ценова листа за 2022г. Ще оставим цените за сега без промяна, докато се изчерпят и наличните продукти, които сме закупили на старите цени, така смятаме за редно. Новите цени са определено плашещи и за нас, тъй като увеличението е от минимум 15%, стигащо до 30% на доста от продуктите, а като добавим и увеличените цени за транспорт, нещата стават съвсем зле.

chemical-guys-bulgaria-gif-innovative-car-care-ltd

Остава да добавим, че в следващата доставка очакваме и доста нови продукти, но не смеем да се похвалим от сега, защото нищо не е сигурно докато не пристигне стоката в склада.


Не забравяйте, че при регистрация на профил в сайта в момента получавате 5% отстъпка под формата на код, а при някои методи на плащане имате допълнителни 5% намаление, което е супер на фона на задаващите се нови и високи цени!

Пожелаваме ви приятно пазаруване и дръжте колите чисти!


Полезни съвети за ползването на продуктите ще откриете в мнения от Detailing Forum. Вижте всички продукти в Магазина.

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаОбратно в магазина