Условия за връщане

 

8. Условия за връщане на стоки

8.1. Съгласно законовите разпоредби в Европейският Съюз, можете да се откажете от договора за покупка направена от разстояние и да върнете закупените онлайн стоки в 14 дневен срок, считано от датата на получаването им, само при условие, че стоката е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет

- без следи от употреба, като скъсване, пране, надраскване, счупване или други повреди

- без други повреди, причинени от неправилна употреба

- придружена от оригинална стокова разписка издадена от Chemical Guys Bulgaria, получена заедно с поръчката и удостоверяваща, че стоките са закупени от онлайн магазин Chemical Guys Bulgaria

 

8.1.а. В никакъв случай НЕ могат да бъдат върнати стоки, които могат да бъдат отворени и биха могли да бъдат манипулирани от клиента. В това число влизат всички продукти в бутилки и кутии от следните модели: полираща паста, абразивна паста, детайлинг спрей, препарат за интериор, вакса, сийлънт, керамично покритие, шампоан, почистващ препарат, глейз, течна вакса, бърза вакса, препарат за кожа, препарат за гюрук, препарат за джанти, гел за гуми, препарат за пластмаси, перилен препарат, дресинг за гуми, препарат за стъкла, ароматизатор и други подобни. На връщане подлежат всички останали други модели стоки, но само ако за тях са спазени всички условия от т. 8. Условия за връщане на стоки.

 

8.1.б. Не могат да бъдат върнати електро инструменти, които са били употребявани, освен в случай на дефект по време на гаранционният им срок, който дефект отговаря на Гаранционните условия за съответният инструмент.

 

8.2. Когато правите поръчка в нашият онлайн магазин и съответната е заплатена предварително чрез методите Банков превод и Дебитна или кредитна карта, то тогава тя се тълкува като покупка направена от разстояние, извън търговски обект и можете да се възползвате от връщане на закупените онлайн стоки в рамките на 14 дневен срок, считано от датата на на плащането/ закупуването им.

 

8.3. При връщане на стоки, закупени от нашият онлайн магазин вие поемате транспортните разходи за връщането им!
 
Стоките се връщат прилежно опаковани с адрес на получател:
ИНОВЕЙТИВ КАР КЕЪР ЕООД
Упълномощено лице: Емил Кръстев
гр. София, офис на Еконт Експрес - София Манастирски ливади, ул. Иван Сусанин №54А
тел: +359878558755
e-mail: office@chemicalguysbg.com
 
* НЕ се приемат върнати от клиент пратки с наложен платеж, както и върнати пратки без предварително изпратено „Заявление за връщане на стоки“!

 

8.4. Когато върнатите от Вас и проверени от нас стоки отговарят на всички упоменати изисквания посочени в по-горните точки, ние ще ви върнем сумата, която сте заплатили за тях в 30 дневен срок, считано от датата на получаването им в нашият склад. Възстановяването на сумата се осъществява в зависимост от начина, по който вие сте заплатили поръчката.

 

8.4.а. В случаи, при които дължимата сума не може да бъде върната по никакъв начин тя ще бъде възстановена като точки за лоялност в сайта ни. Точките за лоялност ще са еквиваленти на левовата равностойност на сумата за възстановяване и може да бъдат използвани като сума за отстъпка при покупка в нашият онлайн магазин.

 

8.5. Когато върнатите и проверени от нас стоки НЕ отговарят на всички упоменати изисквания посочени в по-горните точки, ние ще Ви ги върнем, като транспортните разходи ще бъдат за ваша сметка, а сумата, за която са закупени става невъзвръщаема.

 

8.6. Заявлението за връщане на стоки може да изтеглите от ТУК, а след като го попълните го изпратете на e-mail: office@chemicalguysbg.com

 

8.7. След като разгледаме вашето "Заявление за връщане на стоки", ние ще се свържем с вас по e-mail за да ви информираме за резултата!

0
    0
    Количка