Добре дошли в магазина на Chemical Guys!
Точно навреме, като за Коледен подарък! Можем вече официално да обявим стартирането на нашият нов онлайн магазин Chemical Guys.

Chemical Guys e резултат от истинска страст и се основава на дългогодишен опит в индустрията за професионалният детайлинг на автомобили. Всеки един елемент в тяхната гама отговаря на тяхната мисия, а именно да доставят най-добрия продукт по отношение на качество, издръжливост и лекота на използване. 

Всички продукти са щателно тествани от учените в собствената им лаборатория, както и от професионалисти в бранша, преди те да достигнат до пазара, за да гарантират на вас, потребителите, доказани резултати и неоспоримо качество!

Chemical Guys не спестяват никакви разходи, за да Ви предоставят най-иновативните решения, като по този начин продуктите им дават изключителни резултати и удовлетворение. Тяхната мисия е да доставят най-високотехнологичните продукти на изключително конкурентни цени.

Ние ви гарантираме постоянни и големи складови наличности и възможността да закупите желаният продукт по всяко време. Стремим да поддържаме цялата гама продукти на Chemical Guys, за да може вие да се докоснете до всеки един.


В нашият магазин сме въвели всички иновации от света на електронната търговия. По този начин ще ви предоставим едно изключително изживяване по време на вашето пазаруване. Винаги ще бъдете информирани за всичко по e-mail или с SMS, от вашата регистрация в магазина до получаването на поръчката ви.

Като официални дистрибутори ви обещаваме винаги честна ценова политика с цени зададени от производителя. Доставката на поръчките извършваме с куриерска фирма Еконт Експрес ООД и до всяка точка в България в рамките на 3 дни.

Chemical Guys са нещо повече от марка, това е начин на живот с фенове по целият свят. Водени от приключенията, страстта към блясъка и любов към шофирането, ние приветстваме всички, които споделят тази страст, да станат част от нашето семейство!


Полезни съвети за ползването на продуктите ще откриете в мнения от Detailing Forum. Вижте всички продукти в Магазина.

0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаОбратно в магазина