Кой е най-добрият продукт за вашият кожен салон?
Има много различни продукти за кожа, които предлагаме за разнообразието от различни видове кожа, които може да имате и състоянието, в което може да е.
Как да изберете най-добрите продукти за вашият кожен салон!
 
Кожените салони се предлагат в много видове и цветове, а и не само. Някой са естествена кожа други изкуствена, като може да е грапава кожа, изпъната или пък перфорирана. Някои от вас може да са пренебрегнали кожата, като тя не е получила нужното внимание от години! Други може би току-що са си купили чисто ново превозно средство и имат безупречна кожа. След това има и такива, които може да са по средата. Има много различни състояния, в които кожата може да бъде и затова е голямо и разнообразието от продукти за кожа, които Chemical Guys предлага. Това, което може да работи чудесно за човек, който има безупречна кожа, може да не работи добре за човек, който силно е пренебрегнал нуждите на кожата, всяка кожа е различна.
 
Ключът към постигане на чиста, поддържана и защитена кожа започва с текущото състояние на вашата кожа. Както беше посочено по-рано, това, което може да работи за един човек, може да не работи за друг човек. Chemical Guys предлага голямо разнообразие от продукти за кожа за специфични условия и видове кожа. Независимо от това как изглежда или се усеща вашият кожен салон, процесите винаги остават същите: почистване, подхранване, защита и поддръжка. Някои хора може да не трябва да преминават през толкова много стъпки, за да постигнат резултатите, които искат. В тази статия ще разгледаме продуктите за грижа за кожата, които предлагаме, за да можете да разберете кои продукти ще са най-подходящи за вас.
 
СТЪПКА 1: ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖЕН САЛОН
 
Chemical Guys Leather Cleaner е нежен почистващ препарат, който премахва мръсотия, мазнини, телесни масла, пот, остатъци от храна и леки петна от фина естествена кожа, издръжлива запечатана кожа и материали от синтетична кожа. Този почистващ препарат стриктно почиства и ще отстрани не само мазнините от тялото, но и всички останали балсами или предпазители за кожа. Този почистващ препарат е предназначен да освободи напълно повърхността и порите на кожата от всички съществуващи масла, така че да получите възможно най-доброто почистване и ексфолиране, така че да можете да я подготвите за покритие от балсам и/или протектор. Този продукт е идеален за кожа, която е замърсена, или ако просто искате да ексфолирате кожата, за да я подготвите за покритие от балсам или предпазител.
 
 
Мръсна кожа:
Използвайте препарат за почистване на кожа с четка за почистване от конски косми Premium Select Horse Hair Leather Cleaning Brush, за да проникнете дълбоко в порите на кожата, за да премахнете вградената мръсотия и мазнини от тялото ви останали по нея. Избършете излишната мръсотия и почистващия препарат с микрофибърна кърпа Workhorse Tan Microfiber Towel.
 
Умерено/леко замърсена кожа:
Използвайте препарат за почистване на кожа с микрофибърна кърпа Workhorse Tan Microfiber Towel, за да избършете кожата с препарата, за да се отървете от леката/умерена мръсотия и маслата от тялото ви.
 
СТЪПКА 2: БАЛСАМ ЗА КОЖЕН САЛОН
 
Chemical Guys Leather Conditioner подхранва кожите от естествена кожа и синтетичните материали, като ги предпазва от изсъхване, напукване, избледняване, износване и разкъсване при редовна употреба. Leather Conditioner възстановява основните хранителни вещества като витамин Е, които редовно се изчерпват от агресивни елементи като слънцето. Кондиционерът за кожа е предназначен да проникне в дълбочина и да поддържа сухата, необработена кожа, като осигурява етеричните масла и витамини, необходими за възстановяване на гладкостта и усещането на кожата. Този продукт е идеален за кожа, която е суха, избеляла или трудна за възстановяване на първоначалния си вид и усещане.
 
 
Необработена/суха кожа:
Нанесете един слой балсам за кожа с микрофибърен апликатор Workhorse Tan Microfiber Applicator, за да възстановите гладкостта, елегантността и блясъка на кожата.
 
СТЪПКА 3: ЗАЩИТЕН СЕРУМ ЗА КОЖА
 
Chemical Guys Leather Serum покрива, кондиционира и защитава кожата, за да я запази и да изглежда, усеща и мирише на чисто нова. Издръжливото покритие прониква дълбоко в порите на повърхностите от естествена и синтетична кожа, като запечатва и предпазва кожата от оцветяване, от нормално излагане на телесни масла, пот и течности. Този продукт е идеален за кожа, която е почистена и кондиционирана, като например нова кола или поддържана кожа.
 
 
Почистена/кондиционирана кожа:
Нанесете върху кожата един слой Leather Serum Protectant с микрофибърен апликатор Workhorse Tan Microfiber Applicator. Това ще осигури максимална защита на вашата кожа от вредните UVA и UVB лъчи.
 
ЕДНОСТЪПКОВ ПРОДУКТ: ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И БАЛСАМ ЗА КОЖА В ЕДНО
 
Chemical Guys Sprayable Leather е идеален за едноетапно обработване на кожени детайли, когато нямате време. Рафинираната кремообразна формула за пръскане е богата на витамин Е и алое, за да възстанови усещането за мекота и еластичност, като същевременно го почиства от леки телесни масла и мръсотия.
 
 
Мръсна/необработена кожа:
Напръскайте препарат Chemical Guys Sprayable Leather върху микрофибърна кърпа Workhorse Tan Microfiber Towel или апликатор и внимателно го нанесете върху повърхността, за да кондиционирате и премахнете леките телесни масла и мръсотия.
 
ПОДДРЪЖКА: БЪРЗ ДЕТАЙЛЪР СПРЕЙ
 
Chemical Guys Leather Quick Detailer поддържа естествена кожа, издръжлива запечатана кожа и синтетичен винил само за секунди. Пръскащият се детайлинг спрей повдига мръсотия, прах, отпечатъци от пръсти и телесни масла от повърхността на кожата, без да вреди на цвета или усещането, като същевременно оставя сухо на допир матово покритие. Това го прави идеалният продукт, който да носите със себе си за поддържане на кожата на пътя. Този продукт е идеален за използване за поддръжка на кожа, която вече е била правилно почистена, подхранена и защитена, за да поддържа чистотата, кондиционирането и защитата на кожата.
 
 
Чиста/обработена кожа:
Напръскайте Leather Quick Detailer върху микрофибърна кърпа Workhorse Tan Microfiber Towel и леко избършете повърхността на кожата, за да премахнете леките масла и мръсотията, докато леко кондиционирате и добавяте лек слой защита към кожата.
 
ЗАКЛЮЧЕНИЕ
 
Има много различни продукти за кожа, които предлагаме за разнообразието от различни видове кожа, които може да имате и състоянието, в което може да е. Например; Можете да видите, че човекът с мръсна/занемарена кожа трябваше да използва повече продукти от този с поддържана/чиста кожа, защото трябва да направи много повече, за да приведе коженият салон в нормите.
 
В идеалния случай, след като приведете кожата си във възможно най-добрата форма, всичко останало след това е просто да я поддържате, като я поддържате чиста, подхранена и защитена през цялото време. Това е, за да избегнете някога да оставяте кожата си да влезе в наистина лоша форма и да вършите много повече работа в дългосрочен план, за да я върнете в състоянието, в което сте я имали преди да я занемарите. След като поставите кожата си в чисто, кондиционирано и защитено състояние, не е нужно да следвате цялата процедура всеки път, когато искате да поддържате кожата си. Имаме продукти като Sprayable Leather Cleaner & Conditioner и Leather Quick Detailer, които са хибридни продукти и работят чудесно за поддръжка.
 
Полезни съвети за ползването на продуктите ще откриете в мнения от Detailing Forum. Вижте всички продукти в Магазина
0
    0
    Количка